Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mustikka-raakakakku

Mustikka-raakakakku

Arvio: 4/5
Ravitsevia aineksia kuten pähkinöitä sisältävä raakakakku ei käy lainkaan uunissa ja on siksi mehevää.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
10 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Pohja:
1 dl brasilian pähkinöitä eli parapähkinöitä (tai muita pähkinöitä)
2 rkl kookosöljyä
10 kuivattua luomuaprikoosia
1 rkl raakakaakaojauhetta
2 tlmerisuolaa
 
 
Täyte:
2 dl Apetit Kotimainen Mustikkaa
2,5 dl liotettuja cashewpähkinöitä
1,5 dl kookoskermaa
½ dl sitruunamehua
1 tl kardemummaa
1 rkl luomuhunajaa
 
Päälle:
1 dl Apetit Kotimainen Mustikkaa kakun päälle

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Aloita sekoittamalla pohjan ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Painele massa irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka pakastimeen siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Liota cashewpähkinöitä vähintään tunti ennen kakun valmistamista – voit laittaa pähkinät likoamaan jo edellisenä iltana. Laita kaikki täytteen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaisen kuohkeaksi. Kaada seos jäähtyneen pohjan päälle. Lisää pinnalle pakastevadelmia ja painele ne täytteen sisään. Nosta vuoka takaisin pakkaseen noin puoleksi tunniksi. Ota kakku huoneenlämpöön viisitoista minuuttia ennen tarjoilua ja nauti hyvässä seurassa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000