Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mustikat granaattiomenalla ja mantelilla

Mustikat granaattiomenalla ja mantelilla

Arvio: 0/5
Kotimainen mustikka on kotimaista, vaikka sen millä höystäisi. Tässä lisää värejä ja flavonoideja tuomassa granaattiomena.
Valmistusaika:
3 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Mustikkaa
1 granaattiomena
3 rklmantelia rouhittuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada mustikat kulhoon.

Halkaise granaattiomena. Laita puolikas alassuin kämmenelle kulhon päällä ja koputa suurella puukauhalla hedelmänpuolikasta. Siemenet putoavat irti. Siivoa pois valkoiset hedelmänosat, sekoita mustikkaan ja lisää pehemyttä tuomaan mantelia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000