Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Murea naudanlihawokki à la Tuorekset

Murea naudanlihawokki à la Tuorekset

Arvio: 4/5
Osaatko tehdä mureaakin mureamman naudanlihawokin? Sen salaisuus on ruokasooda ja marinointiaika. Ja värikkäät kasvikset.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g naudanpaistia palana
2 rs (á 200 g) Apetit Tuorekset Thai wok
 
Marinadi:
½ dl (gluteenitonta) soijaa
½ dl Apetit-rypsiöljyä
2 rkl ruokosokerisiirappia
1 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena
1 valkosipulinkynsi puristettuna
1 tl mustapippuria
1 tl ruokasoodaa
 
Liemi:
1 dl vettä
4 rkl ruokokidesokeria
1 rkl kalakastiketta
1 rkl osterikastiketta
2 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
2 cm:n pala tuoretta inkivääriä raastettuna
1 sitruunan mehu
 
Paistamiseen:
2 rklApetit-rypsiöljyä
 
Tarjoiluun:
riisinuudelia pakkauksen ohjein valmistettuna
1 tlkorianteria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Sekoita marinadi ja laita liha siihen maustumaan kahdeksi tunniksi tai yön yli.

Kuumenna liemeen käytettävä vesi ja sulata siihen sokeri. Lisää muut liemen ainekset.

Kuumenna wokkipannussa loraus kasviöljyä. Paista lihaviipaleet kypsiksi. Siirrä sivuun.

Lisää pannulle kasviöljyä ja kasvikset. Wokkaa muutama minuutti. Lisää liha ja kuumenna. Lisää lopuksi liemi. Sekoita ja kuumenna. Tarjoa nuudelin kanssa korianterilla viimeisteltynä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000