Resepti
Melonisalsa ja savukirjolohi
Arvio: 2.8 / 5
Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
0,5 | verkkomelonia | |
2 | rkl | tuoretta korianteria |
1 | kevätsipuli | |
1 | limetin kuori ja mehu | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
750 | g | savustettu kirjolohifilee |
Valmistusohjeet
1. Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni.
2. Silppua melonikuutioiden joukkoon korianteri ja kevätsipuli. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan mausta seos. Tarjoa savukalan kera.