Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Melonisalsa ja savukirjolohi

Melonisalsa ja savukirjolohi

Arvio: 3/5
Melonisalsa on maukas ja näyttävä lisäke savukalalle.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½verkkomelonia
2 rkltuoretta korianteria
1kevätsipuli
1/2limetin kuori ja mehu
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
1 (750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Puolita meloni ja poista siemenet. Kuori ja kuutio meloni.

Silppua melonikuutioiden joukkoon korianteri ja kevätsipuli. Pese limetti ja ota siitä kuoriraudalla ohuita suikaleita melonisalsan mausteeksi. Purista limetin mehu hedelmäsalsaan mausta seos. Tarjoa savukalan kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000