Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Meksikolainen lihapannu

Meksikolainen lihapannu

Arvio: 4/5
Rento tarjoilu juhlaan ja arkeen valmistuu kokkaamalla lihapannu ja lusikoimalla siitä nacho-annoksiin. Kokkaa annos vegelle käyttämällä siihen Apetit Vegenugget Mexican -tuotetta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

300 g jauhelihaa
½ tl suolaa
1 ps (400 g) Apetit Papu-maissi-paprika TexMex–sekoitusta
½ tl mustapippuria rouhittuna
2 kevätsipulia
 
Tarjoiluun:
200 g nachoja
100 g ranskankermaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha pinnoitetussa paistokasarissa. Mausta ja lisää kasvissekoitus. Hauduta viitisen minuuttia seosta silloin tällöin sekoittaen. Silppua päälle kevätsipulit.

Kuumenna nachot mikroaaltouunissa tai uunissa. Tarjoa lihapannu nachojen ja ranskankerman kanssa.

Vinkki! Jauhelihan sijaan voit käyttää Härkistä tai Apetit Vegenugget Mexican -tuotetta.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000