Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mehevä uunikala

Mehevä uunikala

Arvio: 4/5
Uunikalasta saa mehevän kermaisella kasvispedillä tomaatin alla kypsennettynä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Kasvislisäke Lehtikaalilla
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
2 dlmaustettua ruokakermaa tai kasvirasvavalmistetta
1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
 
Päälle:
1 psApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 rklNeito™ rypsiöljyä
3tomaattia viipaloituna
1 dljuustoraastetta
 
Tarjoiluun:
4 annosta (350 g)Apetit Perinteinen Perunamuusia
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasvilisäke kulhossa mikroaaltouunissa täydellä teholla 4-5 min. Mausta ja lisää joukkoon kermavalmiste. Jaa seos uunivuokaan. Poista kalasta nahka. Nosta kala vuokaan kasvisten päälle.

Ruskista sipulikuutiot paistinpannulla kasviöljyssä. Jaa sipuli, tomaatit ja juusto kalan päälle. Kypsennä uunissa +225 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Jos haluat kalan nahattomaksi, mutta et huomannut pyytää palvelutiskin henkilöstöä poistamaan sitä tai et osaa tai halua poistaa sitä veitsellä, voit tämä lukijan vinkki olla sinulle mieleinen: pane kalafilee annospaloina leivinpaperilla suojatulle kuumalle pannulle. Kuumenna hetki, nosta kala sivuun ja vetäise nahka irti.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000