Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mausteinen Sriracha-lohisalaatti

Mausteinen Sriracha-lohisalaatti

Arvio: 4/5
Raastetusta kurkusta tulee hauskan näköinen salaatti. Tee tarjolle sriracha-majoneesi ja kokoa kiinnostavat annokset salaatista ja savukalasta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

300 gApetit Savulohta (*
1 kurkku
1 avokado
1 tl riisiviinietikkaa
1 rklseesaminsiemeniä paahdettuna
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
 
Kastike:
½ dlmajoneesia
1,5 tlsriracha-kastiketta
 
Tarjoiluun:
3 rklparmesaania
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori kurkku ja halkaise se pituussuunnassa. Koverra keskusta pois ja raasta kurkusta mahdollisimman pitkiä suikaleita. Kuori avokado ja poista kivi. Leikkaa avokado paloksi tai lohkoiksi. Mausta seos riisiviinietikalla ja siemenillä.

Leikkaa lohi annospaloiksi. Kokoa aineksista salaattiannokset.

Sekoita kastike ja nosta se kulhossa tarjolle. Tarjoa raastetun tai lastuiksi leikatun parmesaanijuuston kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000