Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mäti-lohiohihyytelö

Mäti-lohiohihyytelö

Arvio: 4/5
Mäti ja kylmäsavulohi tekevät juhlan.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
5 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 kplliivatelehtiä
1 1/2 rklsitruunamehua
1 dlkuohukermaa
1dl mätiä (*
100 gApetit Kylmäsavulohta tai,
100 gApetit Kylmäsavukirjolohta
1 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
2 rklruohosipulia silputtuna
2 rkl tillisilppua
1 tlvalkopippuria
Koristeluun:
1 rkltilliä tai ruohosipulia
loputkylmäsavukalasta
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 15 minuuttia. Purista vesi pois. Liuota liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun. Vatkaa kerma vaahdoksi ja hienonna keitetyt munat haarukalla. Sekoita ainekset kermavaahtoon. Vuoraa hyydytysastia tuorekelmulla ja kaada seos siihen. Anna hyytyä kylmässä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Tarjoa alkuruokana keitettyjen perunoiden tai paahtoleivän kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000