Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Marinoitu kasvispasta

Marinoitu kasvispasta

Arvio: 5/5
Pikamarinoiduista kasviksista ja mozzarellasta tulee aivan ihana pasta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Kartanonkasviksia
1 kesäkurpitsa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
300g kypsää pastaa
1 rkl suolaa
1 mozzarellapallo
 
Marinadi
½ dlApetit-rypsiöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl balsamicoa
½ tl suolaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Pilko kesäkurpitsa arpakuution kokoisiksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja tee sipulista puolikkaita renkaita. Nostele kasvikset pellille ja paahda 15 minuuttia.

Sekoita sillä välin marinadin kaikki ainekset isohkoon muovikulhoon.

Kaada paahtuneet kasvikset marinadiin. Laita pastalle vesi ja suolaa se ruokalusikallisella suolaa.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita yhteen marinoitujen kasvisten ja marinadiliemen kanssa. Viimeistele mozzarellalla repimällä se pastan joukkoon.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000