Resepti

Marinoidut savusilakat

Arvio: 1.8 / 5

Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 10 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Marinoidut savusilakat

Ainekset

2pktsavusilakoita
0,5dlruohosipulisilppua
Marinadi:
0,75dlNeito Rypsiöljyä™
0,25dlviinietikkaa
0,5sitruunan mehu
0,5tlsuolaa
0,5tlvalkopippuria rouhittuna
1tlsokeria
1rkltomaattipyreetä

Valmistusohjeet

1. Perkaa savusilakat ja pane fileepalat ruohosipulin kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Sekoita marinadin aineet ja kaada se astiaan savusilakoiden päälle. Peitä savusilakat kelmulla ja anna silakoiden maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa savusilakat esimerkiksi maalaisleivän kanssa.