Resepti
Marinoidut savusilakat
Arvio: 1.8 / 5
Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 10 annosta
Ainekset
2 | pkt | savusilakoita |
0,5 | dl | ruohosipulisilppua |
Marinadi: | ||
---|---|---|
0,75 | dl | Neito Rypsiöljyä™ |
0,25 | dl | viinietikkaa |
0,5 | sitruunan mehu | |
0,5 | tl | suolaa |
0,5 | tl | valkopippuria rouhittuna |
1 | tl | sokeria |
1 | rkl | tomaattipyreetä |
Valmistusohjeet
1. Perkaa savusilakat ja pane fileepalat ruohosipulin kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Sekoita marinadin aineet ja kaada se astiaan savusilakoiden päälle. Peitä savusilakat kelmulla ja anna silakoiden maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa savusilakat esimerkiksi maalaisleivän kanssa.