Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Maailman helpoin suklaakakku

Maailman helpoin suklaakakku

Arvio: 4/5
Mehevä suklaakakku maistuu raikkaiden marjojen kera. Ei haittaa, vaikka aineksissa on voita ja suklaata kun sokerin sijaan voi nipistää kaloreissa ja käyttää makeutusjauhetta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

200 gleivontamargariinia
200 gtummaa suklaata
5 kplkananmunia
1 dlmakeutusjauhetta
2 tl perunajauhoja
Tarjoiluun:
1/2 dlApetit Kotimainen Puolukkaa
1/2 dlApetit Kotimainen Mustikkaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija noin 20 cm)leivinpaperilla.

Sulata rasva ja suklaa kattilassa.

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat vaaleaksi vaahdoksi makeutusjauheen kanssa.

Valuta rasva-suklaasula muna-makeutusjauhevaahtoon sekosta samalla sekoittaen. Siivilöi seokseen perunajauhot ja sekoita.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja kypsennä 220-asteisessa uunissa (tai kiertoilmatoiminnolla 200-asteisen uunissa) noin 10 minuuttia.

Tarjoa kohmeisten marjojen kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000