Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohta appelsiinikastikkeessa

Lohta appelsiinikastikkeessa

Arvio: 3/5
Appelsiinikastikkeessa haudutettua pehmeän hunajaista kirjolohta. Riisiä lisukkeeksi.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

300 g Apetit Kirjolohta
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1 rkl hunajaa
1 tlsuolaa
Kastike:
3/4 dl appelsiinista puristettua mehua
0,5 tl appelsiinikuoriraastetta
1 tl kalafondia
0,5 tl maissitärkkelystä
1 tl mustapippurirouhetta
 
Tarjoiluun:
1 ps (200 g)Apetit Parsakaalia höyrytettynä
1 rklNeito Rypsiöljyä™
2 punaista chiliä suikaloituna

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa lohesta kaksi nahatonta annospalaa. Paista lohipaloja pinnoitetulla pannulla kasviöljytilkassa miedolla lämmöllä 4 minuuttia per puoli. Sipaise kalapaloille hunajaa ja mausta suolalla.

Sekoita kastikkekeen ainekset kulhossa. Kaada liemi pannulle. Hauduta hiljaa poreillen pari minuuttia.

Höyrytä parsakaali kypsäksi. Sekoita joukkoon rypsiöljy ja chili.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000