Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohivartaat

Lohivartaat

Arvio: 0/5
Lohi-valkokatkarapu-graavilohivartaat vaativat askartelua mutta ovat kerrassaan herkullisia.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rs (á 400/170 g) Apetit Valkokatkaravunpyrstöja liemessä
1/2Apetit Lohifilee
 
BBQ-kastike:
4 rkl ketsuppia
4 rkl ananasmehua
3 1/2 rkl fariinisokeria
1 rkl tomaattipyreetä
2 1/2 tl Chipotle Tabasco maustekastiketta
 
Muuta:
pitkiä varrastikkuja
 
Tarjoiluun:
1 dlApetit Kotimainen Puolukoita
1 prkranskankermaa
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pane varrastikut kylmään veteen turpoamaan.

Valmista ensin BBQ-kastike. Mittaa kaikki ainekset pieneen kasariin ja kuumenna. Keitä kokoon hetkinen.

Leikkaa lohifilee haarukkapaloiksi. Valuta valkokatkaravunpyrstöt.

Kääri lohipalat ja katkaravut graavilohisiivuihin. Käytä cocktail-tikkuja apuna tai pujota valkokatkarapu-graavilohikääröt kahteen puuvartaaseen.

Aseta grilliritilälle reilu pala foliota. Nosta valkokatkarapu-graavilohikääröt foliolle ja grillaa kuumiksi. Sivele kääröille kastiketta, ummista folio, nosta grillin laidalle ja anna tekeytyä viitisen minuuttia. Sekoita tarjolle Puolukka-ranskankerma ja salaatti.

Vinkki! Voit kypsentää valkokatkarapu-graavilohikääröt myös uunissa 230-asteessa 10-15 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000