Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohisarvet

Lohisarvet

Arvio: 4/5
Kalaisat lohisarvet ovat ihana iltapala.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
30 kpl

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Rahkavoitaikina:
250 g voita
250 g maitorahkaa
noin 4 dlvehnäjauhoja
 
Täyte:
250 g Apetit Perinteinen Graavilohta
3 kovaksi keitettyä munaa
tilliä
suolaa
pippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita pehmeä voi ja maitorahka keskenään. Lisää jauhot nopeasti sekoittaen. Anna taikinan kovettua kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään ennen kaulintaa.

Silppua graavilohi, kuoritut kananmunat ja tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Jaa taikina kolmeen osaan ja kaulitse pyöreäksi levyksi. Jaa levy kymmeneksi sektoriksi, lusikoi leveään päätyyn täytettä ja kääri sarviksi. Nosta sarvet leivinpaperille uunipellille. Sipaise kananmunalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000