Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike

Lohipastramisalaatti ja vihreä kermakastike

Arvio: 5/5
Lohipastarmista voit koota maukkaan salaatin.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 gLohipastramia (ks. resepti > Lohipastrami)
1/2 dlTeriyaki-kastiketta (tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus!)
1/4 varhaiskaalia
1kurkku
kourallinenlehtipersiljaa silputtuna
 
Kastike:
1 dlvispikermaa vaahdotettuna
2 tlwasabia
3 lehteäkeräsalaattia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Raasta kaali kulhoon. Marinoi se teriyakikastikkeella. Lisää joukkoon kurkusta leikattuja suikaleita.

Paloittele lohipastrami kulhoon ja sekoita. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Viimeistele lehtipersiljasilpulla.

Vaahdota kermavaahto. Mausta se wasabilla. Kauniin vihreän värin saat kun surautat salaatinlehtiä soseeksi tehosekoittajalla tai sauvasekottajalla vesitilkan kera ja käytät siitä saatua mehua siivilöitynä kermavaahdon värjäämiseen.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000