Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohilaatikko

Lohilaatikko

Arvio: 3/5
Lohilaatikko valmistuu näppärästi Apetit-kermaperunoista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Bataatti-kermaperunaa
2 rs (à 300 g) Apetit Kirjolohisuikaleita
3 rkl hienonnettua tilliä
 
Päälle:
1 dl juustoraastetta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada jäiset kermaperunat uunivuokaan (ø n. 20 cm). Lisää kala ja tilli. Kypsennä 225 °C:ssa 40-50 min, lisää juustoraaste ja jatka kypsennystä noin kymmenen minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000