Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohicarpaccio

Lohicarpaccio

Arvio: 3/5
Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g Apetit lohifilee
2 limettiä
50 g parmesaanijuustoa raastettuna ja lastuina
1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna
1 tlchilimaustetta
2 tloliiviöljyä
1 rklNeito Rypsiöljyä™
2 tlviinietikkaa
kourallinenruccolaa
4 palaavaaleaa leipää
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Ripottele annoksiin pinjansiemeniä sekä chiliä.

Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.

Kääntele ruccolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000