Resepti

Lohicarpaccio

Arvio: 3.7 / 5

Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Lohicarpaccio

Ainekset

400glohifilee
2limettiä
50gparmesaanijuustoa raastettuna ja lastuina
0,5dlpinjansiemeniä paahdettuna
1tlchilimaustetta
2tloliiviöljyä
1rklNeito Rypsiöljyä™
2tlviinietikkaa
kourallinen rucolaa
4viipaletta vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

1. Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Ripottele annoksiin pinjansiemeniä sekä chiliä.

2. Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.

3. Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.