Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-sulatejuustokeitto

Lohi-sulatejuustokeitto

Arvio: 4/5
Täyteläinen kirjolohikeitto lämmittää jokaisen kalan ystävän mieltä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (à 250 g) Apetit Kasvissuikaleita
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pkt (250 g)paprika-sulatejuustoa
1 dlkasvirasvakermaa
1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää kasvisliemikuutio ja pieneksi paloiteltu sulatejuusto. Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Lisää kasvirasvakerma ja jäiset kasvissuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi, lisää marinoidut kirjolohisuikaleet, sekoita ja keitä noin 5 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000