Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-rieskarulla

Lohi-rieskarulla

Arvio: 3/5
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 viipaletta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1 dl ruokakermaa
1 tlsuolaa
1 tlvalkopippuria
2 pkt (á 150 g) Apetit Kylmäsavulohta
 
Kostutukseen:
2 tlkasvislientä
 
Päälle:
200 gtuorejuustoa
2 rklruohosipulia silputtuna
kylmäsavulohta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pinaatti hyvissä ajoin jääkaapissa tai nopeasti mikroaaltouunissa.

Kuumenna pinaatti-ruokakermaseosta kattilassa muutama minuutti, kunnes pinaattimuhennos on kiehahtanut ja ylimääräinen kosteus on haihtunut siitä. Nosta seos liedeltä ja mausta se.

Levitä työtasolle reilu pala tuorekelmua. Jaa leipäviipaleet levyksi tuorekelmulle ja kostuta ne kasvisliemellä.

Jaa päälle pinaattimuhennos ja kylmäsavulohisiivut. Kääri rullalle ja nosta vetäytymään jääkaappiin vähintään tunniksi. Sipaise rullan päälle tuorejuustoa ja koristele ruohosipulilla ja kylmäsavulohella, jos et käyttänyt kaikkea täytteeseen.

Vinkki! Rulla on helppo kuljettaa esim. piknikille, jos sipaiset päällisen vasta perillä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000