Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-pestorullat

Lohi-pestorullat

Arvio: 3/5
Kylmäsavustetusta lohesta saat helposti näppipaloja juhliin.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
30 palaa (kuvassa takavasemmalla)

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g Apetit Kylmäsavustettu lohi tai -kirjolohi (*
150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rklsitruunamehua
1 rkl pestoa
½ ruukkuabasilikaa suikaloituna
 
Tarjoiluun:
Väinämöisen palttoonappeja
5 rklbasilikaa tai persiljaa
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Levitä kalasiivut tuorekelmun päälle limittäin. Notkista tuorejuusto haarukalla sekoittamalla. Lisää joukkoon sitruunamehu ja pesto. Levitä tuorejuusto kalasiivuille ja jaa päälle basilika.

Kääri levy rullaksi. Käytä tarvittaessa apuna bampumattoa tai -ruokailualustaa, jotta saat tiiviin rullan. Kierrä rullan päät kiinni ja nosta rulla pakastimeen 2–3 tunniksi. Poista kelmu ja leikkaa rulla noin 1/2-1 sentin viipaleiksi. Aseta viipaleet palttoonappien tai ruisleipäpalojen päälle. Koristele yrteillä.

Vinkki! Yrteistä persilja kestää parhaiten, jos tarjoiluun on pitkä aika. Kivat näppipalat ovat myös nuo kuvan graavilohitartaletit.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000