Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lohi-perunasalaatti

Lohi-perunasalaatti

Arvio: 3/5
Ruokaisan salaatin kruunaa herkullinen kylmäsavustettu kirjolohi. Vielä kun siihen lisää hieman kaprista, limeä ja tilliä, niin ruoka vie kielen mennessään.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

10 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 dl vihersilppua (ruohosipuli, tilli, persilja)
1 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna
1 dl Neito Rypsiöljyä™
2 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
1 jäävuorisalaatti
1 pkt (150 g) Apetit Perinteinen Kylmäsavustettua kirjolohta siivuina
2 rkl kaprista
4 keitettyä kananmunaa
1 lime
2 rkl tilliä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Viipaloi perunat ja hienonna sipuli. Laita kaikki ainekset kerroksittain laakeaan astiaan. Sekoita kasviöljy, viinietikka, suola ja pippuri. Valuta kastike päälle. Peitä kannella tai kelmulla ja anna maustua muutamia tunteja tai yön yli. Leikkaa tai revi jäävuorisalaatti ja levitä se tarjoiluastian pohjalle. Laita maustunut perunasalaatti päälle. Asettele kirjolohisiivut perunasalaatin päälle. Koristele kapriksilla, kananmunaviipaleilla tai -lohkoilla, limellä ja tillillä. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000