Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit

Arvio: 3/5
Punajuuri, sinihomejuusto ja kapris tuovat vaihtelua jauhelihapihveihin.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
18 kpl
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1/2 ps (á 750 g) Apetit Kotimainen Punajuurigratiinia
1/2 ps (á 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
4 kplkananmunia
4 viipalettavaaleaa leipää ilman kuoria
2 tlsuolaa
2 tlmustapippuria rouhittuna
2 tltimjamia
1 rklkapriksia silputtuna
800 gsika-nautajauhelihaa tai pari rasiaa Härkistä (à 250 g)
Tarjoiluun:
1 1/2 psApetit Kotimainen sipulikuutioita ruskistettuna
2 prk (á 350 g) Apetit Perunamuusia tai
800g Keitettyjä perunoita
3 rklkapriksia
5 kplherkkukurkkuja

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada punajuurigratiiniainekset ja sipulikuutiot kulhoon. Sulata seos mikroaaltouunissa ja kuumenna sitä hiukan.

Lisää kulhoon kananmunat. Revi joukkoon leipäviipaleet, mausta ja anna vetäytyä hetki.

Sekoita joukkoon jauheliha.

Suojaa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Ota seoksesta desilitramitalla mitallinen seosta, kippaa se uunipellille ja muotoile pihviksi. Kypsennä 200-asteisessa uunissa kiertoilmalla noin 20 minuuttia.

Tarjoa perunan tai perunamuusin, paistetun sipulin ja etikkaisten lisukkeiden kera.

Vinkki! Jos haluat paistaa pihvit kypsäksi paistinpannulla, käytä paistettaessa rypsiöljyä ja maltillista lämpotilaa. Voit myös paistaa pihvit ensin uunissa ja viimeistellä pannulla nopeasti paistaen.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000