Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lihapullat

Lihapullat

Arvio: 4/5
Ihanan mehevät ja maistuvat lihapullat.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklApetit-rypsiöljyä
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen -sipulikuutioita
2valkosipulinkynttä
250 g tomaattimurskaa
400 g jauhelihaa
2 dl kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl suolaa
0,5 tl maustepippuria
 
Tarjoiluun:
1 ps(à 300 g)Apetit Kruunusekoitusta
2 prk (à 350 g)Apetit Perunamuusia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot kypsksi paistinpannulla kasviöljyssä. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Siirrä seos kulhoon ja lisää joukkoon loput lihapullataikinan ainekset.

Pyörittele seoksesta pyöryköitä ja paista ne kypsiksi paistinpannulla rypsiöljyssä tai 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tarjoa höyrytettyjen kasvisten ja perunamuusin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000