Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lihakeitto

Lihakeitto

Arvio: 4/5
Perinteinen, edullisemmasta lihasta valmistettava lihakeitto vaatii keittoaikaa, mutta aktiivinen kokkausaika jää lyhyeksi, kun oikaiset käyttämällä kasviksina kotimaisia juureksia.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 l lihalientä
600 g naudan rintaa
1 laakerinlehti
5 maustepippuria
1 ps (750 g) Apetit Peruna & Uunijuureksia
1 prk (120 g) smetanaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kiehauta lihaliemi kattilassa. Nosta liha kattilaan. Lisää mausteet ja keitä lihaa hiljaa poreillen kannen alla noin 1 1/2 tuntia, kunnes liha on aivan kypsää. Nosta liha kattilasta. Siivilöi liemi. Lisää juurekset. Poista lihasta kalvot ja jänteet halutessasi ja paloittele liha kattilaan. Keitä seosta noin 15 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Vaahdota smetana kevyesti vispaten ja tarjoa se keiton kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000