Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lanttukakkupalat

Lanttukakkupalat

Arvio: 0/5
Olisitko arvannut, että lantusta tulee näin maukas kakku? Uusi tapa käyttää lanttua. Yllättävän hyvää! Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
16 palaa
Sisältää kananmunaa
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

150 glanttua raastettuna
3kananmunaa
175 gsokeria
100 gmaustamatonta luonnonjugurttia
100 mlApetit-rypsiöljyä
2 tlvaniljasokeria
250 gvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsoodaa
2 tljauhettua muskottipähkinää
1/2 tlsuolaa
 
Vuokaan:
voita tai leivontamargariinia
 
Päälle:
 
100 gvoita tai leivontamargariinia
1 dltomusokeria
saksanpähkinöitä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Voitele ja vuoraa 23 cm kakkuvuoka. Vatkaa munat, sokeri, jugurtti, kasviöljy sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää lantturaaste.

Nostele sekaan jauhot, leivinjauhe, sooda, muskottipähkinä sekä suola ja sekoita kevyesti.

Kaada taikina vuokaa ja kypsennä uunissa noin 25-30 min. Jäähdytä vuoassa 10 min ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään.

Valmista kuorrute vaahdottamalla huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri keskenään kuohkeaksi seokseksi. Rouhi päälle saksanpähkinöitä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000