Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Lämmin muurikkasalaatti

Lämmin muurikkasalaatti

Arvio: 0/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
3 annosta
Gluteeniton
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps Apetit Muurikka-kasviset Pehmeän Pippurinen
1 ruukku romainesalaattia
1 ruukku rucolaa
1 pieni keräsalaatti
½ ruukkua viinisuolaheinää
½ kurkkua
150 g halloumijuustoa
 
Kastike:
¾ dl Neito Rypsiöljyä™
¼ dl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 tl hunajaa
1 rkl tuoreita oreganon
1 rkl basilikanlehtiä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kypsennä muurikkakasvikset paistinpannussa paistaen.

Kasvisten paistuessa on aikaa tehdä kastike. Mittaa kastikkeen aineet kapeaan ja korkeaan kulhoon ja pyöräytä ne sileäksi tehosekoittajalla. Jos haluat oikein ihanan tuoksun keittiöön, valmista kastike reilun kokoisessa morttelissa: survo basilikanlehdet, hunaja ja kasviöljytilkka tasaiseksi seokseksi ja lisää loput kastikkeen ainekset. Sekoita.

Huuhdo ja linkoa salaatinlehdet, kuori ja paloittele kurkku ja kuutioi halloumijuusto. Ruskista juustokuutiot pinnoitetussa pannussa. Revi salaatinlehdet lautasille, ripottele kurkkukuutiot päälle ja nosta lämpimät muurikkakasvikset salaattipetille. Ripottele halloumijuustokuutiot pinnalle ja valuta kastike päälle.

Nauti esimerkiksi rapean leivän kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000