Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kuumat katkarapuavokadot

Kuumat katkarapuavokadot

Arvio: 0/5
Kokeile vaihteeksi avokadoja lämpiminä!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 avokado
2 kananmunaa
1 dlApetit Katkarapuja liemessä
1 tlmustapippuria
0,5 dl parmesaani- tai muuta juustoraastetta
3 rkltilliä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Puolita avokado ja poista kivi teelusikan avulla. Jos kivi on kovin pieni, voit kovertaa hedelmälihaa hieman, jotta kolosta tulee suurempi.

Aseta avokadonpuolikkaat leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle pellille. Riko kananmunat puolikkaiden päälle. Valkuaista saattaa hieman valua yli, mutta se ei ole vaarallista.

Ripottele päälle mausteet ja juustoraastetta.

Grillaa folionyytissä tai paista 200 °C:ssa kunnes kananmuna on kypsynyt ja juusto pinnalla saanut hieman väriä. Koristele tillillä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000