Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kulibjaka eli lohipiirakka

Kulibjaka eli lohipiirakka

Arvio: 3/5
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt (600 g)isoja lehtitaikinalevyjä
Täyte:
4 kananmunaa
1/2 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee tai
kirjolohta fileenä tai itse fileoituna (*
1 pss (300 g)Apetit Vihannes-riisisekoitusta
4 palaaApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
3 tlsuolaa
3 tlmustapippuria
1 nippu tilliä
3 tlsitruunapippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä täytteen kananmunat kypsiksi. Paloittele savulohi. Siirrä vihannesseoitus ja pinaatti kulhoon. Kuumenna mikroaaltouunissa, sekoita ja mausta.

Kauli sulanut lehtitaikinalevy levyksi (30 x 40 cm). Nosta levy leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä keskimmäisen kolmanneksen alueelle savukala ja päälle kasvissekoitus. Kuori ja viipaloi keitetyt kananmunat päälle ja saksi viimeiseksi täytteille reilusti tilliä.

Sulje piirakka nostamalla taikinan käänteet piiraan päälle. Sipaise kylmällä vedellä taikinan pintoja, jotta ne pysyvät paistuessaan kiinni. Painele haarukalla pintaan reikiä. Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000