Resepti

Kukkakaaliriisi ja pihvit

Arvio: 3.9 / 5

Nopea ruoka syntyy kuumennusta vailla olevista Apetit-pihveistä, riisistä ja kukkakaalista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Kukkakaaliriisi ja pihvit

Ainekset

1pktApetit-kasvispihvejä
6dlvettä
3dljasmiiniriisiä
1pssApetit Kukkakaalia (à 250 g)
0,5tlsuolaa
50gparmesanjuustoa raastettuna
Tarjoiluun
1rklkorianteria silputtuna
0,5dlturkkilaista jogurttia
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Keitä riisi. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää riisi ja suola. Sekoita alussa, jotta riisi ei tartu kiinni. Keitä hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Lisää kattilaan kukkakaali ja jatka keittämistä viisi minuuttia. Sekoita kukkakaaliriisin joukkoon parmesanjuustoa. Tarjoa pihvien kera. Kastikkeeksi sopii yrtillä maustettu turkkilainen jogurtti.

2. Vinkki! Voit myös paistaa kukkakaalin pannulla ja lisätä sen kypsän riisin joukkoon.