Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kukkakaaligratiini

Kukkakaaligratiini

Arvio: 4/5
Valmista uunissa herkullinen annos sulatejuustolla kuorrutettua kukkakaalia. Lue myös muut Apetit-kukkakaalireseptit!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
3 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (250 g) Apetit Kukkakaalia
Gratiinikastike:
2 rklApetit-rypsiöljyä
3 rkl täysjyvävehnäjauhoja
2 dl maitoa
150 g sulatejuustoa
½ tl mustapippuria
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita kukkakaalit jäisenä uuninkestävään vuokaan. Kuumenna kasviöljy kattilassa ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Lisää kiehuvaan kastikkeeseen sulatejuusto pieninä palasina ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut. Lisää mustapippuri. Kaada kastike kukkakaalien päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Vinkki! Jos haluat valmistaa ruuan täysin ilman vehnäjauhoja, käytä hiukan enemmän sulatejuustoa tai juustoraastetta.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000