Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kukkakaali-kvinoapihvi pasta

Kukkakaali-kvinoapihvi pasta

Arvio: 0/5
Jakamalla pihvit paloiksi, saat niistä täydelliset sattumat pastaan.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 annosta spagettia
1 tlsuolaa
1 prk (à 2 dl)ruokakermaa
2 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutio
1 ps (à 250 g)Apetit Kukkakaalia
1 pkt (à 170 g)Apetit Kvinoa kasvispihvi
2valkosipulin kynttä silputtuna
 
Tarjoiluun:
2 rklpaahdettua sipulia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä spaghetti pakkauksen ohjeen mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja kaada kastikkeeksi ruokakerma.

Kuumenna tilkka kasviöljyä pannulla ja kuullota sipuli siinä kypsäksi. Lisää kukkakaali ja paista kypsäksi. Siirrä kasvikset sivuun.

Lorauta pannulle kasvilöjyä ja kuumenna siinä kasvispihvit rapeiksi.

Sekoita kaikki ainekset keksenään ja tarjoa paahdetun sipulin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000