Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella

Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella

Arvio: 0/5
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g perunaa kuorittuna ja kuutioituna
1 ps (250 g) Apetit Kukkakaalia
2 dl kypsiä, pakkauksen ohjeella liotettuja ja keitettyjä kikherneitä
1/3 rasiaa ruccolaa
 
Curryvinaigrette
 
2 tl currya
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 tl juustokuminaa
1 tl korianteria
½ tl kanelia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
3 tlviinietikkaa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä perunakuutioita suolalla maustesussa vähässä vedessä 10 minuuttia tai kunnes peruna on kypsää.

Kumoa kukkakaali kulhoon ja kaada päälle hetkeksi perunoiden keitinvesi. Siivilöi kukkakaali.

Kuumenna paistinpannulla tilkka rypsiöljyä sekä curry. Paista perunakuutiot ja kukkakaalit siinä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi pannulle myös kypsät kikherneet kuumenemaan. Sekoita curryvinaigrette.

Kokoa salaatti perunakuutioista, kukkakaalista, kikherneistä ja ruccolasta. Lusikoi kastikkeeksi curryvinaigretteä.

Vinkki! Tarjoa lämmin salaatti kalan lisukkeena.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000