Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kreolin Gumbo (Cajun)

Kreolin Gumbo (Cajun)

Arvio: 3/5
Mehevä ja mausteinen pata meren herkuista.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ dl Neito Rypsiöljyä™
100 g pekonia
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen -sipulikuutioita
2 rs (á 400/170 g) Apetit Isoja Katkarapuja
200 g vaaleaa kalaa, esim. siikaa
100 g varsiselleriä kuutioina
1 ps (300 g)Apetit Maalaiskasviksia
250 g tomaattimurskaa
2valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl paprikajauhetta
½ tl valkopippuria
½ tl cayennepippuria
(½ tl suolaa)
1 ps sahramia (0,5 g)
1 pnt hienonnettua persiljaa
1 pnt korianteria
6 dl kalalientä
10 tippaa tabascoa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota pekonia, sipulikuutioita ja varsiselleriä kasviöljyssä noin 5 minuuttia. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja valkosipuli. Sekoita hyvin. Kaada päälle kalaliemi ja keitä noin varttitunti.

Lisää mausteet ja kalakuutiot liemeen. Keitä 5 minuuttia. Lisää lopuksi katkaravut, simpukat, hienonnettu persilja, korianteri ja tabascoa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000