Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Korianteriahvenet

Korianteriahvenet

Arvio: 3/5
Chilistä tulistuvaa ahventa grillissä korianterilla kruunattuna.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Kastike:
1–2 punaista chiliä tai
1 tl punaista chilirouhetta
4 valkosipulin kynttä
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
200 g tomaattimurskaa
1 rkl fariinisokeria
2 rkl kalakastiketta tai kalafondia
 
600 g ahvenfileitä (*
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
2 rkl tuoretta korianteria silputtuna
2 kevätsipulia silputtuna
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese chilit ja silppua ne siemenineen. Kuori ja silppua valkosipulin kynnet. Kuumenna kasviöljy pannussa tai kasarissa ja paista silput kasviöljyssä. Lisää valutettu tomaattimurska, fariinisokeri ja kalakastike tai kalafondi. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Grillaa ruokaöljyllä sivellyt ahvenfileet (alumiinifoliolla suojatussa) grillissä molemmilta puolilta. Nosta kalafileet lämmitettyyn astiaan ja valuta kastike päälle. Ripottele korianteri- ja kevätsipulisilput päälle. Nauti riisin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000