Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Korean kalkkunawok

Korean kalkkunawok

Arvio: 0/5
Kalkkunasta ja kasviksista wokkaat maukasta korealaisella maustekastikkeella höystettynä.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rkl Apetit- rypsiöljyä
1 rs (n. 400 g) kalkkunan tai broilerin fileetä haarukkapaloina
ripaussuolaa
2 tl perunajauhoja
2-3 tl Korean BBQ marinadi kanalle
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rs (200 g) Apetit Tuorekset Korea wok
1 rkl hunajaa
½ limetin mehu
ryytineitoa tai seesaminsiemeniä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista lihapalat kevyesti kasviöljyssä. Mausta suolalla ja siivilöi päälle perunajauhot. Jatka paistamista hetki. Mausta palat marinadilla ja valkosipulisilpulla. Siirrä lihapalat lautaselle.

Wokkaa pannulla kasviöljyssä kasvikset rapeiksi. Lisää joukkoon kypsä kalkkuna, hunaja ja limettimehu. Kuumenna ja tarjoa siemenillä viimeisteltynä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000