Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohitäytteiset uuniperunat

Kirjolohitäytteiset uuniperunat

Arvio: 4/5
Uuniperunat valmistuvat itsekseen uunissa, täytteen valmistat hetkessä!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 uuniperunaa, esim Rosamunda
300 gApetit Kirjolohisuikaleet
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 palapurjoa suikaloituna
1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkltilliä silputtuna
 
 
Tarjoiluun:
8salaatinlehteä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kypsennä uuniperunat folioon käärittynä leivinuunin jälkilämmössä yön yli tai 200-asteisessa uunissa 2-2,5 tuntia.

Ruskista ja kypsennä kalasuikaleet pannulla kasviöljyssä. Sekoita aineksista sakea kastike uuniperunoiden ja salaatin kanssa tarjottavaksi.

Vinkki! Kesällä uuniperunan kypsennykseen käy grilli tai nuotio! Kääräise peruna folioon ja pidä grillin lämmössä tai hautaa nuotion alle ja niiden kypsyttyä pariloi kalat täytteeseen.

Vinkki! Pistele perunoihin haarukalla reikiä ja kuumenna mikroaaltouunissa 10 minuuttia täydellä teholla. Kääri perunat folioon, ripauta samalla merisuolaa pakettiin ja kypsennä uunissa puolisen tuntia. Sama tulos lyhyemmässsä ajassa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000