Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohikiusaus

Kirjolohikiusaus

Arvio: 4/5
Mutkaton kiusaus valmistuu helposti kirjolohisuikaleista ja kätevästä peruna-sipulisekoituksesta. Kunnon kotiruokaa ei voita mikään!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g Apetit Peruna-sipulisekoitusta
1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
3 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
½ tl sitruunapippuria
2 tl sinappia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Levitä vuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Lisää kirjolohisuikaleet ja loppu peruna-sipulisekoitus. Sekoita suola, pippuri ja sinappi kerman joukkoon ja kaada vuokaan. Kypsennä 225 °C:ssa noin 60 minuuttia.

Vinkki! Talvipakkasilla voit kypsentää kiusauksen leivinuunissa. Noin 220-astessa 1,5 tuntia ja hyvää tulee!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000