Resepti

Kirjolohikiusaus

Arvio: 3.8 / 5

Mutkaton kiusaus valmistuu helposti kirjolohisuikaleista ja kätevästä peruna-sipulisekoituksesta. Kunnon kotiruokaa ei voita mikään!

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Kirjolohikiusaus

Ainekset

500gApetit Peruna-sipulisekoitusta
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
3dlruokakermaa
0,5tlsuolaa
0,5tlsitruunapippuria
2tlsinappia

Valmistusohjeet

1. Levitä vuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Lisää kirjolohisuikaleet ja loppu peruna-sipulisekoitus. Sekoita suola, pippuri ja sinappi kerman joukkoon ja kaada vuokaan. Kypsennä 225 °C:ssa noin 60 minuuttia.

2. Vinkki! Talvipakkasilla voit kypsentää kiusauksen leivinuunissa. Noin 220-astessa 1,5 tuntia ja hyvää tulee!