Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohifilee ja kermaviilikastike

Kirjolohifilee ja kermaviilikastike

Arvio: 3/5
Kirjolohifilee uunista ulos ja kermaviilikastike kylkeen - siitä on helppo ruoka tehty.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
 
Kermaviilikastike:
1 dlkermaviiliä
¾ dl majoneesia
1 nipputilliä hienonnettuna
½sitruunan mehu
1 tlsuolaa
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kypsennä kalafilee uunissa vuoassa tai uunipannulla leivinpaperin päällä 200 °C:essa noin 30 min.

Sekoita tarjolle kermaviilikastike.

Tarjoa salaatin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000