Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohicarpaccio

Kirjolohicarpaccio

Arvio: 5/5
Hienostunut ja maukas kalaruoka juhlahetkiin.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g Apetit kirjolohifileetä
1 tlsormisuolaa hiutaleina
1 tlvasta rouhittua mustapippuria
2 ruukkua rucolasalaattia
3 rklApetit-rypsiöljyä
100 g parmesaania
1 sitruuna
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa lohifilee vinottain läpinäkyvän ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet laakeille lautasille. Ripottele sormisuolaa ja mustapippuria päälle.

Levitä huuhdotut, hyvin valutetut rucolat lohiviipaleille ja valuta oliiviöljyä päälle. Vuole parmesaanista lastuja esim. kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja asettele ne annoksen päälle.

Viimeistele annokset sitrusviipaleilla. Tarjoa hyvän (pariloidun) maalaisleivän kanssa. Annokset voi valmistaa juuri ennen tarjoilua tai suolan ja pippurin annetaan maustaa lohiviipaleita 1–2 tuntia jääkaapissa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000