Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-sahramikeitto

Kirjolohi-sahramikeitto

Arvio: 4/5
Maukas mutta kevyt kalakeitto saa teränsä kauniinkeltaisesta sahramista ja yrteistä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

223 kcal/annos
56 kcal/100 g
 
1 rkl voita
1 tl sahramia
½ ps (100 g) Apetit Sipulikuutioita
1 ps (300 g) Apetit Amerikansekoitusta
8 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl timjamia
1 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleet
2 rkl tuoretta kirveliä
suolaa
mustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata voi kattilassa. Lisää sahrami, sipulikuutiot ja amerikansekoitus. Kypsennä 5 min. silloin tällöin sekoitellen. Lisää vesi, kalaliemikuutio ja mausteet. Hauduta 10 min.

Paista kirjolohisuikaleet paistinpannussa ja lisää ne keittoon. Mausta ja hauduta 5 min. Saksi tuore kirveli keiton pinnalle juuri ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000