Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-ruohosipulipasta

Kirjolohi-ruohosipulipasta

Arvio: 2/5
Maustetuilla tuorejuustoilla uutta makua peruspastaan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
2 rs (à 300 g)Apetit Pehmeän pippurinen kirjolohisuikaleita
1 palapurjoa
1suolakurkku
2,5 dlruokakermaa
1 dl ruohosipulituorejuustoa
1 kynsivalkosipulia
1 tlsitruunapippuria
 
Tarjoiluun:
1 rs (250 g) tuorepastaa keitettynä
4 korttaruohosipulia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta pannulle tilkka rypsiöljyä ja paista kala siinä kypsäksi. Suikaloi purjo ja kuutio suolakurkku ja lisää ne ja tuorejuusto pannulle.

Mausta valkosipulilla ja sitruunapippurilla.

Tarjoile tuorepastan kastikkeena ja ripottele päälle silputtua ruohosipulia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000