Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-maalaispata

Kirjolohi-maalaispata

Arvio: 4/5
Nopeassa padassa on paljon makua!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

300 gApetit Kirjolohisuikaleita
1 ps (300 g)Apetit Maalaiskasviksia
1 rklNEITO™ -rypsiöljy
1 prk (400 g)tomaattimurskaa
3valkosipulinkynttä
1 tloreganoa
1 tlsuolaa
 
Tarjoiluun:
2 palaa(gluteenitonta) maalaisleipää

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka rypsiöljyä kasarissa. LIsää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti. LIsää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000