Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-kermaperunat

Kirjolohi-kermaperunat

Arvio: 0/5
Helppo ja herkullinen paistos syntyy vaivatta kirjolohi- ja perunasuikaleista, jotka ruokakerma viimeistelee.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g Apetit perunasuikaleita
2 rs (300 g) Apetit Kirjolohisuikaleita
1 prk (2,5 dl) laktoositonta ruokakermaa
(3 rkl hienonnettua tilliä)
3 rkl Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ paistamiseen

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna noin 3 ruokalusikallista ruokaöljyä isohkossa paistinpannussa. Lisää jäiset perunasuikaleet. Kuumenna suikaleita 2–3 minuuttia. Vähennä lämpöä ja lisää kalasuikaleet ja kääntele seosta varoen ja anna kypsyä 2–3 minuuttia. Lisää ruoka-creme ja sekoita varoen. Anna ruuan kypsyä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000