Resepti

Kirjolohi-kasvispasta

Arvio: 3.3 / 5

Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Kirjolohi-kasvispasta

Ainekset

3rklNeito rypsiöljyä™
2rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
2,5dlruokakermaa
12kirsikkatomaattia
1paprika paloina
0,5kesäkurpitsa ohuina siivuina
1dlpurjoa renkaina
1rkltilliä
1valkosipuli
Tarjoiluun
400gtuorepastaa
0,5dlparmesanjuustoa raasteena

Valmistusohjeet

1. Tee tämä ruoka kahden paistinpannun tekniikalla: toinen voi olla perus paistinpannu, toinen wok- tai paistinpannu. Kuumenna molemmalla pannulla tilkka kasviöljyä. Kypsennä toisella pannulla kalasuikaleet ja toisella wokkaa toisella pannulla tomaatit, paprika, kesäkurpitsa ja purjo. Lisää lopuksi kalan joukkoon ruokakerma ja hauduta. Yhdistä kala ja kasvikset. Lisää kynsi tai kaksi valkosipulia pieneksi silputtuna. Mausta kala-kasviskastike reilusti tuoreella tillillä. Kiehauta lisukkeeksi tuorepasta. Tarjoa parmesanjuustoraasteen kera.