Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-kasvispasta

Kirjolohi-kasvispasta

Arvio: 0/5
Kotoisaa kalapastaa kesäkurpitsalla ja valkosipulilla.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNeito rypsiöljyä™
2 rs (à 300 g)Apetit kirjolohisuikaleita
2 ½ dlruokakermaa
12 kirsikkatomaattia
1 paprika paloina
puolikas kesäkurpitsa ohuina siivuina
1 dl purjoa renkaina
1 rkltilliä
1 kynsivalkosipulia
 
Tarjoiluun:
400 gtuorepastaa
½ dlparmesanjuustoa
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Tee tämä ruoka kahden paistinpannun tekniikalla: toinen voi olla perus paistinpannu, toinen wok- tai paistinpannu. Kuumenna molemmalla pannulla tilkka kasviöljyä. Kypsennä toisella pannulla kalasuikaleet ja toisella wokkaa toisella pannulla tomaatit, paprika, kesäkurpitsa ja purjo. Lisää lopuksi kalan joukkoon ruokakerma ja hauduta. Yhdistä kala ja kasvikset. Lisää kynsi tai kaksi valkosipulia pieneksi silputtuna. Mausta kala-kasviskastike reilusti tuoreella tillillä. Kiehauta lisukkeeksi tuorepasta. Tarjoa parmesanjuustoraasteen kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000