Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-herne -cous cous

Kirjolohi-herne -cous cous

Arvio: 0/5
Cous cous on näppärä lisäke, joka huutaa seurakseen reilua lehtipersilja- ja tomaattiannosta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNeito™ -rypsiöljyä
70 gApetit Kotimainen Sipulikuutiot
300 gApetit Kirjolohisuikaleita
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 pkt (285 g)mustapapuja
 
Tarjoiluun:
2 dlcous cousia tai
2 dllehtipersiljaa
2luumutomaattia kuutioituna
1 limetti
1 tlmustapippuria
1 tlsuolaa
2 hyvää leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy pannulla ja kuullota sipulit siinä kypsiksi. Lisää kalasuikaleet ja paista ne kypsiksi.

Lisää pannulle herneet ja valutetut pavut. Kuumenna kuumiksi.

Valmista cous cous pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita aineksista annos ja raikasta se reilulla puristuksella limettimehua.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000