Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kirjolohi-herkkusienikastike ja uunijuurekset

Kirjolohi-herkkusienikastike ja uunijuurekset

Arvio: 4/5
Kerma + kirjolohi + herkkusienet = toimiva yhdistelmä!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
300 gApetit Kirjolohisuikaleet
1 prkCreme Bonjour Chili & Paprika -ranskankermavalmistetta
1 pktherkkusieniä
1 rkltilliä silputtuna
 
Tarjoiluun:
1 ps (750 g)Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kypsennä uunijuurekset pakkauksen ohjein.

Lorauta tilkka rypsiöljyä pannulle ja kuullota siinä sipulikuutiot. Lisää pannulle herkkusienet ja paista kunnes kypsiä.

Lisää kirjolohisuikaleet. Kalan kypsyttyä, lusikoi myös tuorejuusto pannulle ja mausta tillillä. Herkuttele uunijuuresten kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000