Resepti

Kevätrullat

Arvio: 2.6 / 5

Näppärät kevätrullat tuovat Aasian suomalaiseen kotiin.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 32 kpl

Laktoositon Maidoton
Kevätrullat

Ainekset

2pssApetit Maalaiskasviksia (à 300g)
3rklNeito Rypsiöljyä™
Kastike
4rklkalakastiketta
4rklosterikastiketta
1rklsokeria
1,5tlmustapippuria rouhittuna
1pktfilotaikinaa, pakaste (12-13 levyä)
Kypsentämiseen
1,5lNeito Rypsiöljyä™
Tarjoiluun
2dlthaichilikastiketta tai hapanimelä -dippikastiketta

Valmistusohjeet

1. Pikapaista kasvikset kolmessa erässä. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada kasvisten joukkoon, jäähdytä.

2. Leikkaa filotaikinakäärö keskeltä kahteen osaan. Ota ohut taikinalevyn puolikas ja taita se kahteen osaan. Annostele noin 3 rkl kasviksia levyn päälle. Rullaa paketin tapaan ja liimaa sauma kylmällä vedellä kiinni. Tee loput rullat samoin.

3. Kuumenna kasviöljy wokkipannussa tai isossa paistokasarissa 180 asteeseen. Kasviöljy on sopivan kuumaa kypsentämiseen kun valkoinen leipäpala ruskistuu molemmilta puolilta kauniin väriseksi 2 minuutissa. Kypsennä 4–6 rullaa kerrallaan kauniin ruskeiksi kuumassa öljyssä. Nosta rullat talouspaperin päälle valumaan. Tarjoa dippikastikkeen kanssa.