Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kermaperunakeikaus

Kermaperunakeikaus

Arvio: 4/5
Ranskalaisittain valmistetut kermaperunat sipulilla ja sinihomejuustolla.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
3 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rklNeito rypsiöljyä™
1sipuli
1 rklsokeria
1 ps (750 g)Apetit Uunivalmis Sinihomejuustoperunoita
 
Tarjoiluun:
1 oksatimjamia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy pannulla. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja paista viipaleet kauniin värisiksi pannulla. Ripoita sipuleille sokeria.

Laita uuninkestävän pannun tai vuoan pohjalle pari suikaletta leivinpaperia. Lado sipulit pannun pohjalle.

Kaada sipuliviipaleiden päälle kermaperunat ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaisesti 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.

Anna paistoksen jäähtyä hiukan ja kumoa se tarjoiluvadille. Poista leivinpaperisuikaleet ja viimeistele timjamilla.

Vinkki! Tähän reseptiin voit lisätä rapeaksi paistettua pekonia tai graavilohta pilkottuna.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000