Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Kermaperunaa ja kirjolohta

Kermaperunaa ja kirjolohta

Arvio: 4/5
Maukas uunilohi ja täyteläiset kermaperunat kasvisten kera sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja vatsa täyttyy varmasti.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Uunivalmis Kermaperunaa
noin 600 g Apetit Kirjolohta fileenä
suolaa
mustapippuria
 
Tarjoiluun:
1 ps (300 g) Apetit pakastevihanneksia (esim. Kruunusekoitusta)
2 dl vettä
1 rkl suolaa
1 rkl hunajaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada jäiset perunat halkaisijaltaan 23–25 cm:n uunivuokaan. Kypsennä 35 minuuttia. Nosta vuokaan kirjolohifilee, mausta se ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.

Tarjoa bataatti-kermaperunat ja kala höyrytettyjen, suolalla sekä hunajalla maustettujen kasvisten kanssa.

Vinkki: Reseptissä voit käyttää makusi mukaan myös Apetit Sinihomejuusto-, Valkosipulikerma- tai Juustokermaperunoita!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000