Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Katkaravut Thai-majoneesissa

Katkaravut Thai-majoneesissa

Arvio: 0/5
Viileä, thai-maustettu katkarapuherkku sopii salaatin ja nuudelien lisukkeeksi, uuniperunan täytteeksi tai voileivälle.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rasia Apetit Isoja katkarapuja
1 dl rasvatonta majoneesia
1 limetin mehu ja kuori
2 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
1 pieni chilipaprika suikaloituna
1 tl makeaa chilikastiketta
1 dl tuoretta persiljaa tai korianteria silputtuna
 
Tarjoiluun:
4 dl munanuudelia
2 kananmunaa
400g salaattia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valuta katkaravut.

Jätä hiukan yrttiä ja limetinkuorta koristeeksi. Sekoita muut raaka-aineet majoneesiin. Lisää katkaravut, koristele ja nosta tunniksi kylmään.

Tarjoa salaatin lisukkeena, voileivän päälle lusikoitavana tai uuniperunan täytteenä.

Jos tarjoat katkaravut munanuudelin kera, pane munanuudelit kulhoon ja kaada päälle kuumaa vettä. Anna nuudeleiden pehmetä muutama minuutti, kaada vesi pois ja paista nuudelit kasviöljyssä. Riko joukkoon kananmunat ja sekoittele niiden hyytymisen aikana. Lisää annokseen salaattia ja tarjoa heti katkarapujen kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000